Amalie: Taler ud om bruddet

Amalie var uden makeup, da SE og HØR fandt hende torsdag eftermiddag. Men hun var åben og imødekommende på trods af det nylige brud

Amalie var uden makeup, da SE og HØR fandt hende torsdag eftermiddag. Men hun var åben og imødekommende på trods af det nylige brud

Foto: Kaspar Wenstrup

Der var for mange år imellem os. Derfor slog jeg op. Sådan lyder udmeldingen fra Amalie Szigethy. Hun har hele dagen været tavs, men har nu overfor seoghør.dk valgt at kommentere bruddet mellem hende og Peter Birch.

- Jeg følte ikke, vi var vokset fra hinanden, men aldersforskellen er for stor. Jeg trængte til at være single og til at lave nogle ting for mig selv. Hvis jeg havde været 28 år ligesom ham, havde det hele sikkert faldet i hak, siger den 20-årige reality-pige, der virkede åben og imødekommende på trods af sin kærestesorg.

Læs også: Peter: Fik for lidt

Peter har tidligere i dag sagt til Ekstra Bladet, at bruddet blandt andet skyldtes, at parrets sexliv var gået helt i stå. Det udmelding undrer Amalie Szigethy sig over:

- Det Peter har sagt, er uforståeligt, men det må han om. Men jeg har ingen kommentarer til det. Jeg har ingen grund til at gøre ham ked af det, siger hun til seoghør.dk.

Ingen betydning for voldssagen
Det er få måneder siden, at Peter fik sin dom i voldssagen, hvor han var anklaget for at have slået Amalie. Han ankede dengang sagen omgående. Det har dog ikke noget med bruddet at gøre, fastslår Amalie.

Læs også: Amalie og Peter: Nu er det slut... igen

- At jeg har forladt Peter ændrer ikke noget i forhold til mit vidneudsagn i sagen, siger hun.

Parret er dog ikke uvenner. De taler fortsat sammen, og så sent som i dag har Peter været hjemme hos Amalie for at hente sin sandwich-maskine.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close