Nyheder 3. marts 2015

Amalie Szigethy søger manager

Reality-baben har for travlt til egen blog
Foto: Dan Mariegaard

Det hele startede for fem år siden, da Amalie Szigethy deltog i Paradise Hotel sæson 6, hvor hun blev kendt for sine særprægede sprogblomster og det turbulente forhold til ekskæresten Peter Birch.

Siden hen har den unge blondine medvirket i flere forskellige programmer, og selv om det er længe siden, at Amalie sidst kunne ses på de danske tv-skærme, så melder Amalie, at hun har rygende travlt. Så travlt at hun nu søger en manager.

LÆS OGSÅ: Amalie privat: Sender sex(ede) snaps

- Altså jeg er jo én af Danmarks mest kendte ansigter. Jeg er i gang med min blog, og så har jeg to nye tv-projekter, som kommer på tv her i foråret, og så får jeg travlt igen. Jeg mangler én, som kan hjælpe mig med sponsoraftaler til min blog, da jeg ikke selv ved, hvordan man gør. Man kan jo tjene fede penge på en blog altså. Og så skal hun kunne skaffe mig jobs med autografskrivninger og bartender jobs, fortæller Amalie Szigethy til SE og HØR.

Amalie Szigethy har førhen brugt sin mor som støttepæl, men desværre har Lotte Kejser ikke tid til selv at være Amalies manager. Så derfor søger Amalie en pige, som altid vil have hendes ryg og som kan sætte skub i den 24-årige reality ikons karriere.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy udfordrer Kim Kardashian

Sponsoreret indhold