Nyheder22. april 2011

Amalie: SE og HØR havde ret i alt

Forsvarede kun Peter, fordi hun var bange for hans hævn mod hende eller hendes mor
Amalie har det dårligt med at have løjet for Peter på direkte tv
Amalie har det dårligt med at have løjet for Peter på direkte tv
 Foto: All Over

For 16 dage siden kunne SE og HØR som det første medie afsløre, at realityparret Amalie Szigethy og Peter Birchs ægteskab var præget af vold fra dag 1.

Det var en påstand, som parret i første omgang afviste, bl.a. da de stillede op i Go'morgen Danmark. Men nu fortæller Amalie, at hun kun benægtede, fordi hun var bange for Peter, hvis hun sagde sandheden.

Læs også: Amalie: Her er hvad der skete

- Alt, hvad der står i den artikel i SE og HØR, er korrekt. Jeg har det så dårligt over, at jeg har benægtet det. At jeg har siddet og løjet for ham og holdt hånden over ham på direkte tv. Men jeg var bange for ham, siger 19-årige Amalie til MSN Starlounge og fortsætter:

- Jeg var bange for, hvad han ville gøre ved mig, hvis jeg ikke gjorde det, eller at han gjorde min mor noget. Vi var sammen uafbrudt i de dage, jeg fik ikke lov at være alene. Jeg gav ikke et eneste interview om det, uden at han sad ved siden af, forklarer hun.

SE og HØR skrev dengang om et foto-shoot, hvor Amalie nægtede at tage sin trøje af, fordi hun havde blå mærker på armene. I morgenprogrammet sagde hun, at hun ikke anede, hvilket foto-shoot der kunne være tale om. Men det passer ikke.

Læs også: Alt om voldssagen

- Jeg ved udmærket godt, hvad det var for et foto-shoot. Vi skulle lave pressebilleder til den anden sæson af Amalies verden. Peter havde givet mig mærker på begge arme, fordi han havde holdt mig fast. Jeg kan ikke engang huske hvorfor. Jeg bildte dem ind, at det var, fordi jeg havde været til boksetræning. Og den forklaring var der ingen, der satte spørgsmålstegn ved, fortæller Amalie.

Peter benægter stadig, at han nogensinde skulle have slået Amalie. Han vil lægge sag an mod hende og fortæller, at han sammen med sine advokater på tirsdag vil offentliggøre, hvad der kommer til at ske.

Sponsoreret indhold