Nyheder16. maj 2013

Amalie: Scorer bøsse

Blondinen ude på vild bytur
Af af
Amalie har fået en bøsse på andre tanker.
Amalie har fået en bøsse på andre tanker.
 Foto: All OverDet går ikke stille for sig, mens Amalie indtager Hollywood. Forleden endte hun på en vild bytur - og her fik hun en lækker homo på krogen!

Se, hvorfor Amalie er taget til Los Angeles

Scoringen foregik på West Hollywoods hotteste homobar, The Abbey, som i årevis har vundet titlen "Verdens bedste homobar".

Amalie var på stedet på Hollywood-agenten Claus Hjelmbak, og sammen fik de to adskillige drinks indenbords. Og der midt i baren stod den gudelækre Rafael Melo.

- Jeg mødte ham, og tænkte, ej, han er bare for lækker. Og så sagde han til mig, at han synes, at jeg var lækker, og at han gerne ville være sammen med mig. Han har ikke været sammen med piger i årevis, siger Amalie, der naturligvis var benovet over den solbrændte brasilianers pludselige skift af seksuel præference.

Amalie kunne ikke huske noget

- Han prøvede at kysse mig, men jeg sagde nej, slap lige af. Men det kan jeg slet ikke huske, for jeg var simpelthen så fuld, siger Amalie.

Dagen efter havde hun heftige tømmermænd. De blev kureret ved SE og HØRs korrepondents swimmingpool. Med en stor salat og masser af vand.

- Han har skrevet sms'er hele dagen og inviteret mig ud og spise. Han er helt vild med mig, kvidrer Amalie.

Amalie har lagt et lille videoklip fra sin bytur op her.

Læs alt om Amalies L.A. liv i SE og HØR de kommende uger.

Se, Amalies vilde vægttab

Sponsoreret indhold