Nyheder15. september 2010

Amalie og Peter overskrider ny grænse

Kæresteparret fra Paradise Hotel forlader Danmark for at være endnu mere sammen
Amalie og Peter er så vilde med hinanden, at de nu rykker ind under samme tag
Amalie og Peter er så vilde med hinanden, at de nu rykker ind under samme tag
 Foto: All Over

Selvom Amalie og Peters forhold har gået op og ned og frem og tilbage og de begge har haft sex med adskillige andre siden de mere eller mindre var faste sengekammerater på Paradise Hotel, så er tilfældig sex nu erstattet af ægte kærlighed og tosomhed.

Læs også: Amalie: Store kasser

De to genforelskede turtelduer slår nemlig pjalterne sammen og skal til fast at dele køkkenbord, toilet og ikke mindst dobbeltseng.

Se også: Her knalder Amalie og Peter

- Jeg er simpelthen bare så lykkelig, siger Amalie til eb.dk.

Læs også: Amalie: Har kun onaneret med gulerod
Allerede på torsdag flytter Amalie nemlig over til Peter i hans lejlighed Malmö.

Kærlighed ved første…
Fra Amalie så Peter første gang, var hun helt vild med den småliderlige hunk, som fik tilnavnet "Ulven", på grund af sine luskerier med adskillige damer på hotellet.

Læs også: Amalie: Uden gummi
- For mig var det kærlighed ved første blik, fortæller Amalie, som næste onsdag den 22. september debuterer som stjerne i sin helt egen realityserie på TV3 "Amalies verden".

Kendte trussetyve som Frederiks Fetterlein og Pelle Hvenegaard har ellers haft fingrene i labre Amalie, men ifølge den nordsjællandske pige, der blandt andet er blevet kendt for sine sprogblomster, var det kun for at få trøst.

Læs også: Amalie fik klatten i øjet
- Der var nogle måneder, hvor jeg kæmpede alt, hvad jeg kunne for at få ham tilbage. I den periode var jeg også lidt sammen med Pelle Hvenegaard og Frederik Fetterlein, men det var kun fordi jeg var så ulykkelig over ikke længere at være sammen med Peter, og så gik jeg i byen og drak mig fuld, siger Amalie til eb.dk.

Web-TV: Silas Holst: Vild med Amalie
Læs meget mere "Amalies verden" her på seoghør.dk.

Sponsoreret indhold