Nyheder8. oktober 2012

Amalie og Nicholai: Ingen sex

Turtelduerne er vrede på TV3 over, de i aften viser en falsk sexscene
Det forelskede par er godt trætte af TV3s fremstilling af dem.
Det forelskede par er godt trætte af TV3s fremstilling af dem.
 Foto: TV3I aften har Amalie og Nicholai sex i "Fristet". Eller det vil sige, det har de ikke, det ser blot sådan ud.

- Vi har hygget og nusset. Jeg indrømmer, at vi ikke har været 100% uskyldige, men vi har ikke dyrket sex i huset. Det irriterer mig, og jeg synes, det er uretfærdigt. Det er en grov udnyttelse af os, fortæller Amalie, der planlægger at flytte sammen med kæresten i Aalborg.

- Det kan godt være, at folk tænker, at det bare er noget, vi siger nu. Men hvis vi havde været sammen, så havde jeg kraftedeme sagt det og pralet med det, griner Nicholai højlydt.

Fristet: Problemer i paradis

Ifølge ham var det umuligt at gå hele vejen i huset på grund af de mange kameraer.

- Det er umuligt. Det er som om, ens mor står i hjørnet og kigger, siger han.

På TV3 er de kede af det unges par skuffelse.

- Vi er rigtig glade for dem som deltagere. Vi prøver i alle vores programmer at lave underholdende TV, og vi skal altid klippe mange timer ned. Vi er selvfølgelig kede af det, hvis de føler, at vi har klippet det for hårdt, udtaler Søren Hedman, pressechef hos TV3.

Fristet: Sexet strip

Men det er ikke kun sexscenen, der generer parret. Amalie føler, at hun bliver udstillet som en lidt for dum blondine, og Nicholai har oplevet, at folk på gaden spørger, hvorfor han er så led ved sin kæreste.

- Jeg ligner en, der ikke fatter en skid. De har klippet alt ud, hvor jeg er med til taktik, eller hvor jeg flirter med de andre drenge, siger den smukke blondine.

- Folk har også spurgt mig, om jeg råber og skriger hele tiden. Folk synes, jeg er et svin overfor Amalie, supplerer Nicholai.

- Vi havde en rigtig fed oplevelse i villaen, men jeg er skuffet over, hvordan vi bliver fremstillet. Folk skal virkelig tænke sig om, inden de melder sig til sådan et program, forklarer Amalie.

Sponsoreret indhold