Nyheder24. januar 2014

Amalie: Man skal være stærk for at være Peters kæreste

Det tidligere reality-par har været meget igennem
Af af
Amalie og Peter
Amalie og Peter
 Foto: Claus Poulsen
Amalie og Peter har været Danmarks reality-par nummer 1. Det er dog et stykke tid siden, at parret, kendt fra Paradise Hotel, sidst har datet - og i mellemtiden har Peter haft kæresten Selina.

SE og HØR kunne torsdag fortælle, at Peter og Selina er gået hvert til sit - og at det ifølge Peter var Amalie, der indirekte var skyld i, at Selina og Peter gik hvert til sit:

Pete: Jeg er ked af det- Vi er gået fra hinanden på grund af DR3-programmet "Selvoptaget" hvor jeg laver nogle dumme ting med Amalie. Men det er otte måneder siden, det blev optaget, og jeg var virkelig glad for Selina, fortalte Peter Birch således til SE og HØR.

Denne kommentar er dog ikke faldet i god jord hos Amalie, som over for Realityportalen slår fast, at hun ikke er skyld i, at Peter og Selinas forhold gik i vasken:

Peter om 'fattige' Amalie: Hun skyldte allerede til SKAT

-Jeg føler lidt, at jeg får skyld for alt i øjeblikket. Jeg er ked af det på Peters vegne, hvis han virkelig var glad for Selina. Peter og jeg har været igennem alt sammen, og vi vil altid støtte hinanden, fortæller Amalie til Realityportalen.dk, hvor hun også slår fast, at det ikke altid er let at være kæreste med 'Ulven-Peter':

- Man skal være en stærk kvinde for at være sammen med ham. Peter er for det første kendt, og derudover lever han et liv i nattelivet. Han ejer trods alt sin egen bar, så det skal man kunne acceptere, siger Amalie og tilføjer:

-Jeg er single og gør derfor, hvad der passer mig. Hvis Peter og jeg vil være venner, så er vi det. Og hvis jeg vil flirte med Peter, så gør jeg det, afslutter hun.

Sponsoreret indhold