Nyheder5. oktober 2010

Amalie: Jeg er gravid

Peter ser noget chokeret ud, da han hører den store nyhed
Amalie og Peter - er de klar til at blive forældre?
Amalie og Peter - er de klar til at blive forældre?
 Foto: Flemming Nielsen

Amalie og Peter er netop flyttet sammen i Peters lejlighed i Malmø, og nu hævder den sjove brunette at en familieforøgelse er på vej.

Det forelskede unge par kommer med den chokerende nyhed under et interview med TV3. Peter ser noget rystet ud, da han pludselig kommer i tvivl om, hvorvidt hun laver sjov.

Han er dog ikke i tvivl om, at Amalie bliver en glimrende mor, når den tid engang kommer.

Læs mere: Amalie chokeret over sexoptagelser

- Amalie er rigtig god til børn. Det går rigtig godt med min datter, Nina. Jeg er sikker på, hun bliver en fantastisk mor, når hun er færdig med sin sangkarriere. Men vi skal ikke have børn, før vi har økonomien i orden og de rigtige forhold til at sætte børn i verden, siger han ellers i weekenden til B.T.

Det er dog også kun fis fra Amalies side, hun er ikke med rogn og opfordrer i stedet unge til at beskytte sig mod usikker sex.

Læs mere: Amalie onanerer med gulerod

Sex er bedst uden
- Det er meget vigtigt, brug sex med kondom, lyder det fra frøken Szigethy.

På trods af den fornuftige opfordring fra Amalie lod hun selv kondomerne ligge på natbordet, da hun havde hed sex med Peter på Paradise Hotel.

- Nej, vi brugte ikke kondom, når vi havde sex, fortæller Amalie, da SE og HØR spørger til, hvordan det mon kunne lade sig gøre, at hun fik en sædklat i øjet under turtelduernes elskov.

Hun uddyber:

- Alle ved jo, at sex er bedst uden kondom. Produktionsholdet kom godt nok hen til os efter den fjerde gang, vi havde haft sex, hvor de sagde, at vi nok burde bruge kondom. De frygtede simpelthen, at jeg skulle gå hen og blive gravid på hotellet. Men det sked vi på. Vi fortsatte med ubeskyttet sex, røber hun.

Se klippet med de unge turtelduer.

Sponsoreret indhold