Nyheder22. april 2011

Amalie: Her er, hvad der skete

For første gang taler realitystjernen nu ud om de dramatiske begivenheder i weekenden
Amalie gav sin version af sagen i Go'morgen Danmark
Amalie gav sin version af sagen i Go'morgen Danmark
 Foto: Michael Medgyesi

Langfredag morgen var Amalie Szigethy gæst i Go'morgen Danmark, hvor hun for første gang gav sin version af, hvad det var, der skete mellem hende og ægtemanden Peter Birch i weekenden.

- Peter havde slået op med mig, fordi jeg havde fået tilbudt et program sammen med min mor. Det kunne han ikke holde ud, fordi han åbenbart ikke kunne undvære mig. På det tidspunkt var jeg bare glad for det, fordi jeg ellers ikke kunne komme ud af forholdet, og Peter havde slået mig. Det var et forhold, som ingen ville kunne holde ud at leve i, med jalousi-dramaer og ... ja, noget ingen kan leve med, lød det fra Amalie, der derefter fortalte om mødet med Peter på diskotek IN natten til lørdag.

Læs også: Alt om voldssagen
- Han ville tale med mig, og vi gik ud på toilettet, fordi han begyndte at græde. Så begyndte jeg også at græde og sagde til ham, at det var slut mellem os. Peter spurgte, om jeg ville med til Sverige og sove, og det havde jeg ikke lyst til, forklarede Amalie, der dog alligevel sagde ja til at tage med Peter ned i hans endnu ikke åbnede sandwichbar i Studiestræde.

- Her lå vi på en madras og snakkede. Jeg fortalte ham, at det var slut, og så ville han ligge i ske med mig. Jeg siger, at han skal fjerne sig, at jeg ikke har lyst - der går det op for mig, at jeg slet ikke vil det her. Så rejser jeg mig op, og så hiver han mig tilbage. Og så sætter han sig oven på mig og holder mine ben, og så siger han, at vi skal være sammen for altid - at det er os to for evigt. Det er helt vildt sygt at sige, lød det fra realitystjernen, der fortsatte:

Læs også: Amalie anmelder Peter for vold
- Jeg beder ham om at lade være, for han har gjort det før, så jeg vidste godt, hvad der skulle ske. Og så tager han kvælertag, og jeg begynder at skrige, alt hvad jeg kan i håb om, at nogen kan høre mig - som jeg altid gør, når han gør det. Og så holder han mig for munden, så jeg ikke kan gøre noget. Det var virkelig forfærdeligt, og jeg følte, at jeg var med i en gyserfilm, fortalte Amalie.

- Pludselig er det, som om det går op for ham, hvad han har lavet. Så siger jeg til ham, at han skal lade mig være, og at han er syg i hovedet. Og da jeg så vil ud af kælderen, begynder han at slå sig selv - først med flad hånd i hovedet og så med knytnæve. Han siger, at han ikke vil leve, hvis vi ikke kan være sammen. Jeg siger, at han skal stoppe, og at jeg gerne vil være sammen med ham, hvis han bare holder op.

Amalie kaldte i interviewet desuden Peter for "syg i hovedet", fordi han har sagt, at det hele er løgn, ligesom hun hævdede, at hun slet ikke er gift med ham, fordi der aldrig er blevet skrevet under på de officielle papirer.

SE og HØR følger naturligvis sagen tæt ...

Sponsoreret indhold