Nyheder2. april 2011

Amalie: For fuld til at huske noget

Hendes egen polterabend står i spruttens tåger
Amalies verden er fortid
Amalies verden er fortid
 Foto: All Over

Tidligere i år sagde Paradise-fænomenerne Amalie og Peter ja til hinanden ved et bryllup i Mexico tæt på det hotel, hvor parret første gang mødte hinanden.

Inden havde der dog ikke været tid til de traditionelle polterabender, så torsdag aften blev der taget revanche, da Amalie blev kapret af nogle veninder.

- Det var bare fantastisk, selv om jeg ikke kan huske ret meget, da mine veninder allerede drak mig fuld i bilen, efter de havde hentet mig, fortæller Amalie til Ekstra Bladet.

Læs også: Peter: Sådan var bryllupsnatten

Hun kan dog godt huske, at dagen bød på en gang spa og massage i DGI-byen, en åndelig oplevelse i form af en "spåer", som Amalie selv kalder kvinden, der læste hendes hånd, middag arrangeret af Paradise-kollegaen Samanta og til sidst vild fest på Park, hvor også Peter og 18 venner fra hans polterabend stødte til.

- Vi mødte Amalie på Park, og jeg fik et ordentligt sugemærke af hende. Vi havde virkelig en fed dag, og jeg havde fortalt mine venner inden, at jeg ikke gad sådan noget med strip, forklarer Peter, der i stedet fik en dag med paintball og middag på Jensen's Bøfhus, inden han altså mødte sin udkårne på diskoteket og festede til den lyse morgen.

Husk at melde dig ind i SE og HØRs Facebook-gruppe her

Sponsoreret indhold