Nyheder6. marts 2014

Amalie: Familiens dårlige økonomi fælder bankboss

Familien Szigethys pengeproblemer er meget større end dem i Luksusfælden
https://imgix.seoghoer.dk/media/469f1c874427457faca38c0b26f76e76.jpg
 Foto: Thomas LaursenAmalie Szigethys økonomi sejler så meget, at hun skal være med i den nye sæson af "Luksusfælden" på TV3.

Men hvor vi gik og troede, at pengeproblemerne blot hang sammen med et overdrevent stort forbrug af designertasker, fine sko og glitrende drinks, så bunder det måske i mere.

For det der med dårlig økonomisk sans har hun tilsyneladende ikke fra fremmede. Hendes onkel, Mark Szigethy, har nemlig langt mere alvorlige pengeproblemer end et overtræk på dankortet.

Bankdirektøren i Københavns Andelskasse er netop blevet bortvist, fordi han har lånt omkring 12 millioner kroner til Mark Szigethy. Det skriver Ekstra Bladet.

Amalie Szigethy: Skal være med i "Luksusfælden"

Mark Szigethy var før finanskrisen mangemillionær og børshandler for ejendomsmilliardærer. Erik Damgaard var blandt andre en af hans kunder.

Men ligesom for niecen Amalie Szigethy ser verden noget anderledes ud i 2014. Efter krisen har han nemlig tabt 200 millioner kroner og hans firma er under konkurs.

Og igen slægter Amalie sin onkel på. De er i hvert fald begge kreative, når det kommer til at finde penge.

Men hvor hun stiller op i realityprogrammer på stribe, er onklens metoder straks mere tvivlsomme. Bagmandspolitiet har nemlig sigtet ham for skattefusk.

Linse Kessler: Begæret konkurs

Sponsoreret indhold