Amalie få timer før overfaldet: Jeg elsker stadig Peter

Amalie har indgivet en ny anmeldelse

Amalie har indgivet en ny anmeldelse

Foto: Michael Medgyesi

Bare få timer efter hendes mand Peter Birch havde afsluttet deres forhold over Facebook, var der ingen tegn på, at man skulle tage nyheden om bruddet særlig seriøst.

- Jeg er okay. Jeg har bare utrolig svært ved at tage det her seriøst. Det er vanvittig umodent af ham, fortalte Paradise-pigen til SE og HØR foran sin mors hjem i Rungsted.

Læs også: Peter optrådte på disko inden overfaldet

19-årige Amalie Szigethy var overbevist om, at hendes Peter ville komme tilbage til hende. Og hun var også klar til at tage ham tilbage.

- Det er op til ham nu. Jeg elsker Peter over alt på jorden, og kommer han med en undskyldning, vil jeg mere end gerne have ham tilbage, smilede skønheden og fortsatte:

Læs også: Amalie: Mishandlet i nat

- Vores bryllup var ikke en joke for mig. Vi sagde ja til hinanden i medgang og modgang. Nu er der lidt modgang, men det hører jo med, når man er i et forhold. Han er virkelig mit et og alt, fortalte Amalie sørgmodigt.

Få timer efter den udmelding kunne Peter så ikke styre sit temperament længere. Han mishandlede hende i nat, inden hun til sidst flygtede til en baggård, hvor hun blev fundet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close