Amalie Dollerup gift

Amalie Dollerup blev gift med Andreas Jebro i weekenden.

Amalie Dollerup blev gift med Andreas Jebro i weekenden.

Foto: All Over Press

 

Badehotellet-stjernen Amalie Dollerup er blevet gift.

Det afslører hun på Instagram.

Her poster hun et dejligt billede fra bryllupsdagen i lørdags.

På billedet står Amalie Dollerup og ægtemanden Andreas Jebro og kigger forelsket på hinanden i fuldt bryllups-outfit.

Brylluppet og den efterfølgende fest foregik i hjertet af København. 

I går sagde jeg ja til manden i mit liv, og han sagde heldigvis også ja til mig. Andreas og jeg blev gift i Vor Frelsers Kirke i går lørdag den 5. august, og vi havde den mest fantastiske dag. Efter vielsen, som smukt blev foretaget af Peter Skov-Jakobsen, sejlede vi rundt sammen med vores nærmeste familie og vennekreds i Københavns kanaler med bobler og kage. Derefter stod aftenen på en helt vidunderlig skaldyrsmiddag på Krogs Fiskerestaurant, hvor vi virkelig blev forkælet af det super dejlige personale med Thomas Gaarde i front. Vores skønne gæster havde gjort sig sådan umage med at kreere de sjoveste og mest rørende taler og indslag for os. Tusind tak!! Det hele var med til at gøre vores dag fuldstændig uforglemmelig!! Helt høje oven på den fantastiske middag, blev danseskoene fundet frem, da resten af vores skønne familier og venner, tog imod os til den vildeste dansefest. Jeppe Vingum og Line Krogholm stod i spidsen for det fedeste liveband, der fyrede den så meget af, at vi ikke forlod dansegulvet på noget tidspunkt. Tusind tak for jeres festlige sangvalg, karaokelisten og jeres smittende energi. Vi dansede og sang til den lyse morgen, som vi havde håbet på, og vejret var med os hele dagen og natten lang.... I dag er vi trætte, men fyldt af lykke oven på den fantastiske fejring af vores kærlighed til hinanden. Tusind tak til alle, der kom og gjorde dagen uforglemmelig. Nu pakker vi kufferten og tager på en lille bryllupsrejse og nyder hinanden endnu mere. Alt er love! Foto: Emilia Therese. #kærlighed #bryllup #bryllupsfest #krogsfiskerestaurant #manskullehavescoretandreasjebro #amalieogandreas #amaliedollerup #andreasjebro @looksbyannlykke

Et opslag delt af Amalie Dollerup (@amalie_dollerup) den

- I går sagde jeg ja til manden i mit liv, og han sagde heldigvis også ja til mig. Andreas og jeg blev gift i Vor Frelsers Kirke i går lørdag den 5. august, og vi havde den mest fantastiske dag. Efter vielsen, som smukt blev foretaget af Peter Skov-Jakobsen, sejlede vi rundt sammen med vores nærmeste familie og vennekreds i Københavns kanaler med bobler og kage, skriver Amalie Dollerup på Instagram. 

Derefter rykkede hele selskabet til en af Københavns gamle, hæderkronede restauranter.

- Derefter stod aftenen på en helt vidunderlig skaldyrsmiddag på Krogs Fiskerestaurant, skriver , hvor vi virkelig blev forkælet af det super dejlige personale med Thomas Gaarde i front, skriver Amalie.

'Uforglemmelig dag'
Og det blev en dag som Amalie Dollerup bærer med sig.

Vores skønne gæster havde gjort sig sådan umage med at kreere de sjoveste og mest rørende taler og indslag for os. Tusind tak!! Det hele var med til at gøre vores dag fuldstændig uforglemmelig!! Helt høje oven på den fantastiske middag, blev danseskoene fundet frem, da resten af vores skønne familier og venner, tog imod os til den vildeste dansefest, skriver Amalie.

Og der blev festet til sent, kan man forstå på opslaget.

- I dag er vi trætte, men fyldt af lykke oven på den fantastiske fejring af vores kærlighed til hinanden. Tusind tak til alle, der kom og gjorde dagen uforglemmelig. Nu pakker vi kufferten og tager på en lille bryllupsrejse og nyder hinanden endnu mere. Alt er love!, skriver Amalie.

Amalie Dollerup slog igennem som barnestjerne i 'Strisser på Samsø', men er nu fyldt 31 og drømmer om børn.

Hun har i en årrække medvirket i TV-succesen 'Badehotellet'.

Andreas Jebro er lige som Amalie skuespiller, og det betyder, at parret ofte befinder sig i hver sin ende af landet på grund af deres skuespilleropgaver i forskellige dele af landet.

Næste sommer bliver Amalie Dollerup en del af holdet bag Cirkusrevyen.

Se galleri med Amalie Dollerup i anledning af hendes 30 års fødselsdag:

Amalie Dollerup 30 år

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close