Nyheder 7. marts 2011

Amalie: Brudekjolen er købt

Sprogblomsternes mester er mere end klar til bryllup, og mor var med, da det vigtigste skulle vælges. Se billederne her!
Af af

Amalie: Brudekjolen er købt

Hvid er en af sæsonens hotteste farver - både i modeverdenen og i "Amalies verden". Det er nemlig farven på Paradise-tøsens nyindkøbte brudekjole.

Snart står brylluppet mellem smukke Amalie Szigethy og kæresten Peter Birch. Rygterne siger, at det bliver i Mexico, hvor de mødte hinanden første gang i "Paradise Hotel".

Shop: Nyt tøj? Se her!

Den kommende brud er i fuld gang med planlægningen. Som traditionen byder, har hun anskaffet sig både noget gammelt, noget lånt og noget nyt.

- Jeg skal have min mors brudesko og min mormors slør på, afslører en glædestrålende Amalie, da SE og HØR møder hende foran Rikke Gudnitz Couture i det indre København.

Shop: Lækker til brylluppet - snyd dig ekstra fræk her

Her var Amalie inde for at prøve sin brudekjole for sidste gang - og hun havde taget sin mor Charlotte med sig. Sløret, som Amalie skal have på, bar hendes mormor for 45 år siden ved sit bryllup.

På trods af de mange år, det har ligget i dvale, er det i fin stand. Moderens brudesko har også en særlig betydning.

- De er så smukke. Som lille gik jeg altid rundt i dem derhjemme. Derfor lovede mor mig, at jeg kunne bruge skoene, når jeg selv skulle giftes, fortæller Amalie.

Sponsoreret indhold