Nyheder20. november 2009

Alphabeat: På tour med Lady Gaga

Det danske succesband skal varme op for pokerface-sangeren på hendes europaturné
Danske Stine og resten af Alphabeat skal gøre publikum i humør til Lady Gaga
Danske Stine og resten af Alphabeat skal gøre publikum i humør til Lady Gaga
 Foto: All Over/ All Over

Det kan godt virke overraskende, at Alphabeat har takket ja til at være opvarmningsband for Lady Gaga. Gruppen er nemlig kendt for hele to gange at have afvist at tage med på tour.

Først var det Spice Girls, der ville have fingrene i det danske band, og kort efter forsøgte "I Kissed a Girl"-sangeren Katy Perry at overtale danskerne til at varme op for hende på hendes USA-turné. Men af en eller anden grund er det altså lykkedes for Lady Gaga at få hitmagerne til at overgive sig.

- Hun er en sand superstar og er lysår foran sine konkurrenter. Vi er ekstremt stolte og glade over at skulle på tour med hende, siger Alphabeats Anders Bønlykke til DJz.dk.

I første omgang kommer det danske succesband til at spille 11 koncerter rundt omkring i England og én i Irland, men formodentligt kommer der flere lande på programmet i løbet af de næste par måneder. Lady Gagas verdensturné begynder den 27. november i Montreal, og først den 18. februar skal Alphabeat støde til, når hendes turné kommer til Europa.

Sponsoreret indhold