Nyheder25. april 2010

Allstars: Rent fup

Stjernerne i det populære program kan ikke lede et kor. Det har de folk til. Det fortæller TV2 bare ikke seerne
Gode til almindelig radiopop, ubrugelige som korledere
Gode til almindelig radiopop, ubrugelige som korledere
 Foto: Martin Høien

Rapperne Johnson og Niarn har ingen erfaring med at lede et stort kor. Det har Rasmus Nøhr og Julie Bertelsen heller ikke, men alligevel giver de den som sikre korledere, når det populære sangprogram Allstars hver fredag løber over skærmen på TV2.

Læs også: Niarn i skuddrama

Vifter bare med armene

Men det er rent fup. Hver af de 4 stjerner har nemlig en professionel korleder, der ordner alt det svære arbejde med arrangementerne, så det hele klapper, når kameraerne ruller. Alt Niarn, Johnson Julie og Rasmus skal gøre, er at vifte lidt med armene så det ser ud af noget hjemme i stuerne. Det skriver Ekstra Bladet i dag.

Læs også: Frøs sin døde hund ned

TV2 er ligeglade

TV2 kan dog ikke se problemet i at seerne ikke får noget at vide om den professionelle hjælp. De rigtige korledere præsenteres nemlig ikke for publikum:

Læs også: TV2 har snydt mig
- Det er ikke nogen hemmelighed, og der er ikke noget galt i det. Morten Olsen har også en hjælpetræner, når han er væk fra landsholdet. Hvis det var kriteriet for stjernerne, at de skulle kunne lave korarrangementerne, ville der kun være ganske få musikere i Danmark, vi kan caste. Det vil blive rigtig svært, siger TV2's underholdningschef Gitte Madsen til Ekstra Bladet.
Sponsoreret indhold