Nyheder18. april 2009

"AllStars": Mike Tramp vil blive i Danmark

Den 48-årige korleder drømmer om at tage konen og børnene med til sit hjemland
Den rå rockmusiker er blevet blød om hjertet, efter han er blevet far. Nu er det vigtigere for ham, at børnene har det trygt og godt
Den rå rockmusiker er blevet blød om hjertet, efter han er blevet far. Nu er det vigtigere for ham, at børnene har det trygt og godt
 Foto: Michael Medgyesi

Det er 30 år siden, at Mike Tramp forlod Danmark for at turnere med AC/DC og Aerosmith. Han har også toppet hitlisterne i USA med bandet White Lion. Danskerne husker ham nok især fra dansk Melodi Grand Prix, da han vandt med sangen "Boom Boom" sammen med Mabel.

Mike Tramp har boet 20 år i USA og 10 år i Australien, men nu er han tilbage i Danmark som korleder i "AllStars". Og hvis det står til ham, skal hans kone og 3 børn rykkes med til hjemlandet. Det er slut med at ofre familien frem for musikken.

- Når jeg er ude at rejse, ser jeg mine børn på Skype. Det er svært at være væk fra dem, men jeg er en hård negl, fordi jeg har prøvet det så mange gange. Men nu gider jeg ikke rejse mere. Min største drøm er at kunne tage ud at spille og så tage hjem til familien igen og sove i min egen seng, fortæller Mike til SE og HØR.

Han har tre børn med to forskellige kvinder. 15-årige Dylan bor sammen med sin mor i Australien, mens Isabel på tre år og Lennon på et halvt år er hos deres mor og Mikes kone, Khadijah, i Indonesien.

Sponsoreret indhold