Nyheder 17. august 2021

Alligator gik til angreb foran børnefødselsdag: Mand kom til undsætning

Mens en gruppe børn og voksne stod og kiggede på en kvinde, som fodrede en alligator, bed dyret sig pludseligt fast
Privatfoto

Et barns femårsfødselsdag var ved at udvikle sig til et gruopvækkende mareridt midt i reptil-centret Scales'n'Tails i Utah, USA.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da alligatoren ved navn Darth Gator var ved at blive vist frem til en gruppe voksne og børn af en at zooens ansatte, satte det 240 centimeter lange dyr pludseligt sine kæber i den kvindelige ansattes hånd og trak hende ned i vandet.

Det viser chokerende videomateriale fra øjeblikket, som en af gæsterne optog i søndags. Det skriver KJZZ.com.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Privatfoto

Donnie Wiseman fløj hen til kvinden og kom hende til undsætning. (Privatfoto)

Darth Gator bed hende, da hun var i færd med at fodre den, og den var tilsyneladende ikke færdig med at spise, for da alligatoren havde fået hende ned i vandbassinet, begyndte den at rulle hende rundt.

Det hele skete, mens gruppen af børn så på, men de blev fluks trukket væk fra plexiglasset, der adskilte børnene fra angrebet. I videoen kan man høre børnene græde og en enkel råbe efter sin mor.

Mens alvoren udfoldede sig, råbte en gæst ved navn Donnie Wiseman efter hjælp, mens han modigt kom hende til undsætning og hoppede op på alligatoren.

Selvom den ansatte var i en kritisk situation, holdt hun hovedet koldt og fortalte Donnie Wiseman og en anden gæst, hvordan de skulle håndtere situationen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Privatfoto

Donnie Wiseman holdt alligatoren fast, indtil dens kæber løsnede grebet. (Privatfoto)

Hun kom fri ved, at Donnie Wiseman lagde han sig på det store rovdyr og holdt det fast, indtil dens kæber løsnede sig fra hendes hånd, og hun kunne hive armen til sig og komme væk.

Manden blev liggende på alligatoren nogle sekunder endnu, inden han selv sprang op og kom væk fra bassinet.

Donnie Wiseman slap uden skader, og den kvindelige medarbejder blev behandlet på hospitalet. Hendes hånd bliver god igen, når først den er helet.

Du kan se hele videoen herunder:

Sponsoreret indhold