Nyheder22. oktober 2018

Aller støtter Knæk Cancer - se hvordan du selv kan støtte

SE og HØR – og resten af Aller Media – er med til at knække cancer, når vi sammen bidrager til kampen mod den frygtede sygdom gennem salget af Knæk Cancer-blomsten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/knaek_cancer.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET)

For sjette år i træk er SE og HØR og resten af Aller Media med til at knække cancer.

I hele denne uge (samt også sidste uge) kan man købe Knæk Cancer-blomsten, der er til salg dér, hvor du køber dit ugeblad.

Overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Sidste år kunne chefredaktør på BILLED-BLADET, Annemette Krakau, på Aller Medias vegne overrække over 4,5 mio. kr. fra salget af Knæk Cancer-blomsten ved det store Knæk Cancer-liveshow på TV 2, hvilket var den største enkeltstående donation.

- Vi støtter med stolthed igen i år Knæk Cancer, for det er er en sag, som ligger os alle nær. Kræft er jo desværre en sygdom, som langt de fleste har berøring med. Enten som patient eller pårørende. Derfor håber jeg også, at rigtig mange igen i år vil købe de fine, nye blomster pins, så vi kan støtte med så meget som overhovedet muligt. Det er så vigtigt, siger Annemette Krakau.

Også Lars Sander Matjeka,der er adm. direktør i Aller Media A/S, ser frem til at kunne bidrage til kampen mod kræft:

- Knæk Cancer-kampagnen er fuldstændig i tråd med vores værdier, ambition og vores strategi, ”Vækst og bedre liv”. Derfor er det oplagt for os at støtte så vigtig en sag, hvor vi i fællesskab bidrager til en stærk indsats for både patienter og pårørende, hvor målet er at færre får kræft, flere overlever og flere får et bedre liv efter sygdommen, siger Lars Sander Matjeka.

Køb blomsten der hvor du køber dit ugeblad og vær med til at støtte kampen mod kræft!

I uge 42 og 43 kan du købe Knæk Cancer-blomsten der, hvor du køber dit ugeblad. Blomsten koster 25 kr., og overskuddet af salget af blomsten går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Du kan også støtte ved at donere penge, når årets Knæk Cancer Live bliver sendt på lørdag.

Du kan læse mere om Knæk Canncer-blomsten her.

Læs mere om Knæk Cancer-kampagnen her.

På torsdag kan medarbejdere i Aller Media også komme helt tæt på en personlig kræft-historie, når den tidligere håndboldspiller og ”Vild med dans”-stjerne Daniel Svensson besøger firmaet for at fortælle om sin kamp mod kræft. Daniel Svensson har ad to omgange kæmpet mod kræft.

Sponsoreret indhold