Nyheder20. maj 2010

Alle vil have Dennis Knudsen

Kendisfrisørens kontaktannonce i SE og HØR har gjort ham populær blandt singlemændene
Han har grund til at smile bredt. Han er nemlig Danmarks mest populære ungkarl blandt sine mandlige tilbedere
Han har grund til at smile bredt. Han er nemlig Danmarks mest populære ungkarl blandt sine mandlige tilbedere
 Foto: Niels S. Andersen

Efter at kendisfrisøren og stylisten Dennis Knudsen i sidste uge efterlyste drømmemanden via en kontaktannonce i SE og HØR, er redaktionen blevet oversvømmet af søde og sjove mails.

Læs også: Se kontaktannoncen her

Alle sammen fra mænd, som gerne vil nusse den eftertragtede ungkarl i nakken og være kæreste med ham.

Læs også: Så blev han sur

Selv har han været ude at rejse, mens al virakken har stået på, og da han bliver præsenteret for de mange henvendelser, er han lige landet fra Los Angeles.

- Jeg er helt rundtosset. Ikke kun på grund af jetlag, men også på grund af den store interesse. Det havde jeg slet ikke regnet med, for det var jo lidt for sjov, jeg indrykkede annoncen.

- Jeg er meget glad for, at så mange er interesserede i at blive kæreste med mig, men nu bliver jeg nødt til at lukke for flere henvendelser, for jeg kan ikke overskue flere, siger 46-årige Dennis Knudsen.

Læs også: Hun er Knudsens nye kunde

Er der nogen af henvendelserne, du har lyst til at svare på?

- Det kan godt være. Men hvad der sker herfra er privat og kommer til at foregå uden for SE og HØRs søgelys. Nu klarer jeg selv resten, skraldgriner han.

- Nødråbet med kontaktannoncen var sidste udvej for at finde en kæreste, efter at Dennis Knudsen uden held i lang tid har ledt efter kærligheden bl.a. på nettet og i nattelivet. Og hvem ved, måske ligger den eneste ene og venter et sted i bunken af mails?

Sponsoreret indhold