Nyheder28. april 2021

Alle ansatte i Køge Kommune får 1.000 kroner

Hvis du arbejder i Køge Kommune, så kan du godt begynde at overveje, hvad du kunne bruge 1.000 kroner på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som en tak til sine medarbejdere, og ikke mindst for at finde en måde at få gang i erhvervslivet igen, har Køge Kommune valgt at forkæle samtlige ansatte.

Kommunen oplyser nemlig i en pressemeddelelse, at de vil give alle deres ansatte et gavekort på intet mindre end 1.000 kroner, der kan bruges på alt fra oplevelser til overnatning og spisning.

- Alle, der har prøvet kræfter med en børnefødselsdag, kan forestille sig udfordringen ved at holde styr på en tredje klasse over skærmen. Det har været vilkårene for lærernes arbejdsdag i lange perioder, udtaler borgmester Marie Stærke blandt andet.

Hun fortæller videre, at alle Køge Kommunes medarbejdere har oplevet forandringer, der har haft en stor effekt på den enkeltes arbejdsdag, og at hun er ”imponeret over den vilje og evne til at løse problemerne, som jeg har mødt”.

Derfor kunne et flertal i byrådet altså tirsdag aften altså give et stort skulderklap til de omkring 5.200 ansatte ved at sende gavekort afsted på kommunens regning.

Gavekortet kan bruges inden for en radius af 30 kilometer fra Køge Torv. Der er derfor rig mulighed for at finde noget brugbart at bruge pengene på inden for de næste måneder, da gavekortet skal være anvendt inden 2021’s udgang, står der er i pressemeddelelsen.

Sponsoreret indhold