Allans eks: Jeg har aldrig givet dem en bryllupsgave

Allan Nielsen og Tina Lund blev gift ved et storstilet bryllup den 20. august 2011 i Næsbyholm Kirke.

Allan Nielsen og Tina Lund blev gift ved et storstilet bryllup den 20. august 2011 i Næsbyholm Kirke.

Foto: Dan Mariegaard

Da Tina Lund i 2011 sagde ja til Allan Nielsen ved et storslået bryllup, fik hun en bryllupsgave, der bestemt ikke fik smilet frem hos hende.

I stedet endte gaven – som var fra Allan Nielsens ekskone – med at såre hende.   

Det fortalte Tina Lund om, da hun onsdag aften deltog i ”Til middag hos” på TV3.

Men den historie er lodret løgn.

Det mener ekskonen og den påståede gavegiver – Rikkemai Nielsen – nu.

I en opdatering på sin Facebook-profil skriver Allan Nielsens ekskone således, at hun aldrig nogensinde har givet parret en bryllupsgave. Dermed må Tina Lunds historie være en lodret løgn.

- Grundet de mange henvendelser, vil jeg for god ordens skyld sige, at jeg aldrig har givet min xmand og hans nye kone nogen bryllupsgave!, skriver Rikkemai Nielsen på Facebook.

Allan Nielsens ekskone har også sendt en mail til SE og HØR, hvor hun har gjort opmærksom på, at Tina Lunds udtalelse ikke er rigtig.

Det var i onsdagens afsnit af ”Til middag hos”, at Tina Lund fortalte om den påståede bryllupsgave. Til gæsterne fortalte hun om gaven, der angiveligt var en stor planche med alle vennerne.

- Det var en tur til LA. Uden mig. Det var bryllupsgaven. Jeg var ikke inviteret på den rejse. Børnene og Allan skulle på ferie, men uden mig. Der blev jeg faktisk en lille smule såret, fortalte Tina Lund onsdag aften i programmet.

- Jeg tror, det var et statement, for jeg har talt med ekskonen senere... at hun ville pointere, at børnene, når de er der, at det er vigtigt at få kvalitetstid sammen med far.

Se det pågældende klip fra programmet herunder:

Allan Nielsen og Rikkemai blev skilt i 2009 efter 14 års ægteskab. Allan Nielsen har døtrene Ida Marie, Emma Sofie og Nana Louise sammen med Rikkemai.

Se billeder fra Allan Nielsens og Tina Lunds bryllup i 2011 i galleriet herunder:

Allan Nielsen og Tina Lunds bryllup

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close