Allans dansemakker: Sådan tackler hun hypen

Foto: All Over PressI mere end 30 år har Allan Simonsen levet et liv som kendt, og med sin deltagelse i Vild med dans har den tidligere fodboldspiller trukket overskrifter i en helt vanvittig grad.

Men hvor Allan Simonsen er vant til at tackle hysteriet fra fans og opmærksomheden fra medierne, så er det ganske nyt for hans dansepartner, Sofie Kruuse, der er med i showet for første gang.

Den professionelle danserinde har dog en god ballast, og det hjælper hende til at tackle postyret.
- Hun klarer det sindssygt godt. Al den hype, der er omkring hende og Allan, den klarer hun helt stille og roligt, fortæller Sofie Kruuses mand, René Brix, der har været gift med danserinden i syv år.

Vind en Allan Simonsen-bold

- Hun formår at koncentrere sig om det, hun skal, nemlig at få Allan til at danse så godt, som han overhovedet kan, at få ham til at rykke sig derfra, hvor han er. Og det er jeg bare så stolt af, at hun kan, siger han.
Rene Brix dansede faktisk selv med Sofie Kruuse i en årrække, for parret, der har kendt hinanden i 17 år, dansede professionelt sammen i 10 år.

Derfor kender han sin hustru rigtig godt, og han ved, hvad det er, der gør, at Sofie kan tage den megen omtale med ro og ikke lade sig påvirke af det.

- For det første, så har Sofie en universitetsuddannelse i kommunikation og medier, så jeg tror, at det gør, at hun er mere gearet til at tackle sådan nogle ting. For det andet er hun en dygtig og erfaren danser, der har været igennem rigtig meget, siger René Brix og uddyber:

- Det er ikke alt eller intet for Sofie at vinde, og derfor tager hun det nok også mere afslappet. Hun tager det for det, det er - et underholdningsprogram. Det er jo ikke verdensmesterskabet i standarddans, siger han.

Hvilke to par der ender i dansefinalen, bliver afgjort fredag aften klokken 20.00 på TV2. Også komikeren Uffe Holm og bordtennisspilleren Mie Skov er med i kapløbet.


Fodboldhelten Allan Simonsen: Skilt


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close