Allan Simonsen: Maradona gjorde mig til grin

Allan Simonsen og Diego Maradona

Allan Simonsen og Diego Maradona

Foto: AOP

Året er 1982. Den danske fodboldspiller har netop takket nej til en kontraktforlængelse med den spanske storklub, FC Barcelona. Klubben har nemlig lige hentet verdensstjernen Diego Maradona og den vellidte dansker, der blev kåret som Europas bedste fodboldspiller fem år tidligere, vurderer, at han skal videre for at få spilletid.

Det fik Simonsen til at føle sig til grin.

- I stedet tog jeg derfor i mod et tilbud fra den engelske 2. divisionsklub Charlton Athletic, der havde store ambitioner. De ambitioner blev dog langt fra indfriet, så jeg blev hurtigt lidt træt af det hele. Maradona brækkede benet en måned efter, og Barcelona manglede en spiller, men i stedet for at spille på Camp Nou (FC Barcelonas hjemmebane, red.)  traskede jeg altså rundt i det engelske regnvejr. Der følte jeg mig ærlig talt en lille smule til grin, siger Allan Simonsen i en pressemeddelelse fra det danske firma, Shaver & Sons, der laver billigt barbergrej.

I samarbejde med Shaver & Sons trækker SE og HØR lod om fem startpakker med barbergrej. For at deltage i konkurrencen skal du bare svare rigtigt på spørgsmålet nederst og udfylde felterne. Konkurrencen løber til og med fredag den 26. august kl. 12

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close