Nyheder13. december 2013

Allan Simonsen: Danser alligevel videre

Fodboldlegenden svinger stadig med labre Sofie Kruuse
Allan og Sofie kan tjene en pæn skilling på at danse til f.eks. julefrokoster.
Allan og Sofie kan tjene en pæn skilling på at danse til f.eks. julefrokoster.
 Foto: Kasper Kopping



Efter udstemningen i "Vild med dans" virkede Allan Simonsen ikke synderligt tændt på at skulle danse videre efter programmets slutning.

Men noget tyder på, at Allan har ombestemt sig. I hvert fald så længe julen og dens mange julefrokoster giver mulighed for at tjene en ekstra slat penge.

Den lige pt. arbejdsløse fodboldgøgler, der tidligere på året blev opsagt som fodboldtræner i det jyske og endda også måtte i gennem en skilsmisse, svinger således videre med partneren Sofie Kruuse til bl.a. firma-arrangementer, der nemt kan give en halv dansk gennemsnitsmånedsløn pr. job.

Allan Simonsen: Danser ikke videreHer til aften berigede Allan og Sofie således Aller Media i København med et besøg. Efter en interview-seance på scenen, dansede Allan og hans partner til det, der ifølge Sofie er hans to bedste danse i "Vild med dans" - tango og paso doble.

- Jeg vil kraftigt opfordre Sofie til at deltage i "Vild med dans" igen næste år. Hun er den bedste partner, man kan ønske sig, fortalte Allan inden dansegulvet på Aller Media blev indtaget.

Læs meget mere om Allan og Sofie i SE og HØR på torsdag.

Sponsoreret indhold