Nyheder 24. april 2009

”All Stars”: UFO Yepha satser

Duoen vil vise Danmark, at de kan andet end rap
UFO Yepha vover pelsen med sangen ”Toxic” af Britney Spears
UFO Yepha vover pelsen med sangen ”Toxic” af Britney Spears
Foto: TV2

UFO Yepha har haft mange overvejelser med hensyn til den sang, deres kor skal synge i aften, og drengene synes selv, de løber en stor risiko ved at vælge nummeret "Toxic" af Britney Spears.

- Det er ikke et oplagt kor-nummer. Ikke desto mindre er vi enige om, at det er et fedt nummer med kant og drive. Rytmisk fungerer nummeret også godt. Vi synes selv, at det er et vovet valg, fordi der vil være mange ældre seere, som ikke kender Britney Spears, siger Ufo.

At nummeret ligger så langt fra den genre, som man normalt forbinder rapduoen med, er helt bevidst. UFO Yepha benytter sig af muligheden for at vise seerne, at de kan spille på flere strenge og kan meget andet end rap.

- Vi spiller begge forskellige instrumenter, vi producerer musik og arbejder i det hele taget med meget forskellig musik. Vi vil gerne vise, at vi mestrer mere end det rappede ord, siger Ufo

Det er som sædvanligt TV2-seerne, der bestemmer, hvem der skal forlade konkurrencen i aften.

- Min fornemmelse er, at vi er med længe, siger Ufo, der peger på Bamse AllStars og Mike Tramp AllStars som favoritter til at løbe med titlen som AllStar 2009.

Hvis UFO Yepha er så heldige at gå hele vejen til sejren, bliver det Mødrehjælpen i Svendborg, der skal modtage peng præmien.

- Da jeg selv blev far, fik jeg øjnene op for, hvor meget det kræver at skabe et trygt og stabilt hjem for et barn. Mødrehjælpen er et godt forebyggende initiativ, hvor man lærer, hvordan man bliver en god mor. Det er en fornuftig præventiv indsats over for unge mødre i stedet for først at gribe ind, når det er gået galt for børnene, siger Ufo, der fik sønnen Storm for nyligt.


Sanglisten i aften:

Bamse AllStars synger Dolly Partons '9 to 5"'

Mike Tramp AllStars synger ABBAs Mama Mia

Karen AllStars synger Labelles 'Lady marmalade'

Steen AllStars synger David Bowies 'Heroes" '

UFO/Yepha AllStars synger Britney Spears 'Toxic'


Læs om "All Stars"-deltagernes tøjvalg på Ude og HjemmeSponsoreret indhold