Alexandra: Tager lån på 2,55 mio. kr.

Alexandra har kunnet grine hele vejen fra kreditselskabet med 2,25 mio. kr. i lommen

Alexandra har kunnet grine hele vejen fra kreditselskabet med 2,25 mio. kr. i lommen

Foto: Niels S. Andersen

Da prins Joachim blev skilt fra Alexandra, og hun fik grevindetitlen, forærede han også lige et hus henne i Hellerup. Begrundelsen var naturligvis, at deres drenge, Felix og Nicolai, skulle have et ordentligt sted at vokse op i.

Det kan Alexandra, drengene og grevindens nye mand Martin Jørgensen være glade for. Villaen på Svanemøllevej er nemlig steget betragteligt i værdi, og det giver jo nogle lånemuligheder.

Så grevinden, der ellers modtager 2 millioner kr. i apanage for at være mor til de 2 prinser, har været ude og låne penge. Præcist 2,25 mio. kr., skriver Ekstra Bladet i dag.

Huset var, da Joachim købte det, vurderet til 7,25 mio. kr. I dag er den offentlige ejendomsværdi 12,3 mio. kr. for det 105 år gamle og 356 kvadratmeter store hus.

De 2,25 mio. kr., som grevinden har lånt, kommer fra Totalkredit, hvor direktør Troels Bülow-Olsen bedyrer, at hun ikke bliver behandlet anderledes end alle andre.

- Jeg vidste end ikke, at hun var blevet kunde hos os, siger han i Ekstra Bladet.

Hvad Alexandra og Martin skal bruge pengene til, vides ikke. Men det kunne tænkes, at nogle af dem bliver brugt til at betale af på den luksusejendom, parret har erhvervet sig i Tyrkiet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close