Alexandra: Sådan er mit forhold til Margrethe

Grevinde Alexandra deler ud i åbenhjertigt interview

Grevinde Alexandra deler ud i åbenhjertigt interview

Foto: All Over
Grevinde Alexandra fylder 50 år den 30. juni. I den anledning gav hun et interview til Berlingske, hvor hun blandt andet fortæller om sit forhold til Dronning Margrethe og den øvrige svigerfamilie efter skilsmissen fra prins Joachim. Og i den her henseende er der angiveligt mange almindelige danske familier, der kan lære af dem med blåt blod i årene.

LÆS OGSÅ: Så stor er Alexandra og Martins gæld

- Jeg holder stadig utrolig meget af min eks-svigerfamilie, som bød mig velkommen til landet, og jeg har den dag i dag et godt forhold til dem alle. Det er jeg rigtig glad og taknemmelig for. Min egen familie er tæt, men dem har jeg jo ikke her i Danmark, og jeg savner ofte mine søstre og min mor. Så er det rart at have min eksmands familie tæt på. Jeg har også et utrolig godt forhold til ham. Jeg hører så mange sige »Hvor er det godt for børnene, at I har det så godt sammen«. Ja, det er selvfølgelig godt for børnene, men det er også godt for mig, og det er godt for ham, siger grevinden til Berlingske.

LÆS OGSÅ: Alexandra bimlende beruset

Alexandra Christina Manley var gift med Prins Joachim fra 1995 til 2005. Sammen fik de sønnerne Prins Nikolai og Prins Felix. I 2007 blev hun gift med Martin Jørgensen og har derfor i dag titlen grevinde af Frederiksborg.
I interviewet fortæller Hendes Excellence Alexandra Christina desuden om opvæksten i Hong Kong, den første tid i Danmark og det at være mor til en teenager.

LÆS OGSÅ: Joachim og Alexander må til lommerne

Grevinden får hvert år 2,1 millioner kroner i apanage fra den danske stat.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close