Nyheder11. januar 2011

Alexandra: På babyvisit

Mens prins Joachim holder sig langt væk fra Riget, kom grevinde Alexandra på besøg med mand og unger
Grevinde Alexandra, prins Nikolai, prins Felix og ægtemanden Martin Jørgensen kunne ikke vente med at se de royale tvillinger
Grevinde Alexandra, prins Nikolai, prins Felix og ægtemanden Martin Jørgensen kunne ikke vente med at se de royale tvillinger
 Foto: Thomas Laursen

Den nybagte onkel, prins Joachim, er efterhånden den eneste i den nære royale familie, der endnu ikke har været på besøg hos de nybagte tvillingforældre Frederik og Mary på Riget.

Læs også: Alt om den royale tvillingfødsel

I går overhalede selv ekskonen, grevinde Alexandra, prinsen indenom. Sammen med ægtefællen Martin Jørgensen og prinserne Nikolai og Felix var hun på barselsvisit.

- Det er nogle søde og meget små babyer. Kronprinsessen ser sund, rask og rigtig glad ud, og hun er meget frisk også, fortæller hun til B.T.

Web-TV: Se Margrethe og Henriks besøg

Prins Joachim er fløjet på udlandsophold på en tophemmelig destination og når ikke hjem lige med det samme. Men på trods af rygter om et iskoldt forhold mellem de 2 prinser kunne kronprins Frederik sikkert godt bruge et venligt skulderklap af sin lillebror - ifølge Alexandra har tvillingfødslen nemlig tæret på kræfterne.

- Kronprinsen er faktisk mere træt end kronprinsessen. De glæder sig til at komme hjem og få en normal hverdag. Det er selvfølgelig en håndfuld for dem, men jeg er sikker på, at de vil klare det godt, uddybede grevinden.

Sponsoreret indhold