Nyheder27. juli 2010

Alexandra: Festede på Crazy Horse

Grevinden og Martin gav den gas hele natten på tyrkisk ungdomsdiskotek
Efter otte år skal Alexandra og Martin Jørgensen skilles
Efter otte år skal Alexandra og Martin Jørgensen skilles
 Foto: Niels S. Andersen

Med sin scoring af den 14 år yngre husbond, er Alexandra nødt til at holde sig en smule ungdommelig, til trods for sine 46 år rollen som mor til 2.

Læs mere: Alexandras nedtur

Derfor slæbte hun sin mand Martin med til Rasmus Seebach koncert med tilhørende buffet på Palm Beach i Alanya. Men ikke nok med, at hun spenderede de 250 kroner pr. mand for koncert og tyrkisk mad, hun tog bagefter på diskoteket Crazy Horse, hvor hun lystigt dansede løs.

Diskoteket er kendt for at være en sted, hvor de Tyrkiet-glade feststemte danskere holder til, så det celebre par, blev genkendt af de fleste diskogængere.

Grevinden og hr. Jørgensen holder i øjeblikket ferie med prinserne Nikolai og Felix og de har sågar også taget Alexandras søster med til sydens sol.

Læs mere: Gæt en royal knyst

De har købt deres eget hus i Remees dyre kendiskompleks Oasis Club, og kan i Alanya virkelig nyde deres status. Her har de deres egen afskærmede strand og behøver slet ikke, at se på alle de helt almindelige danskere, der ferierer i samme by - bortset fra, når grevinden og den unge mand skal underholdes om aftenen.

Sponsoreret indhold