Nyheder14. november 2008

Alexandra: Festede på bøssebar

Mens Martin Jørgensen var på forretningsrejse skejede grevinden ud i det københavnske natteliv
Alexandra var til tøseaften fredag og festede igennem på bøssebar om lørdagen
Alexandra var til tøseaften fredag og festede igennem på bøssebar om lørdagen
 Foto: Mikael Rieck

Mens ungerne var på weekend hos prins Joachim og ægtemanden var sendt til Italien på forretningsrejse, så grevinde Alexandra sit snit til at feste igennem. Både fredag og lørdag gav hun den gas som en ægte jetsetter.

Lørdag nat festede hun på "Code", som er en natklub for homoseksuelle.

- Hun så ud til at ha' det rigtig sjovt. Hun dansede oppe på den lille scene sammen med de andre gæster fra fødselsdagen, og folk stod og kiggede på hende, som om det var et show, fortæller en gæst til MSN Starlounge.

Der var fuld gang i Alex på trods af, at hun fredag aften havde været til tøsemiddag og havde festet natten lang. Men ofte klares tømmermændene jo også bedst med en ny brandert.

Fredagens tøsemiddag blev indtaget på restauranten "Umami" i St. Kongensgade. Ifølge MSN Starlounge indtog hun sin sushi i selskab med blandt andet Rigmor Zobel, Aqua-Lene, Charlotte Rachlin Dan Rachlins kone, Signe Damgaard ekskone til Erik.

Bagefter tog selskabet videre til en fernisering og sluttede af med en privat fest hos finansmanden Mads Ulrich. Det var langt ude på morgenstunden før Alex krøb hjem i seng i villaen på Svanemøllevej.

Sponsoreret indhold