Nyheder14. november 2007

ALEXANDRA: FAMILIEFIRMA

Grevinden har hyret Martins svigerinde som privatsekretær
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/svigeralex1-jpg.jpg

Da Alexandras privatsekretær Nina Fabricius blev gravid, stod grevinden pludselig og manglede en vikar. I stedet for at indrykke opsigtsvækkende jobannoncer greb Alexandra til den mest nærliggende løsning: Familien. Alexandra spurgte Martin Jørgensens svigerinde, Julie Vibe Michelsen, om hun ville vikariere i et halvt års... og fik et ja.

- Der er tale om, at jeg er sekretær fem måneder endnu. Samtidig passer jeg mit job som journalist på Costume, siger 28-årige Julie, som er kæreste med Martin Jørgensens bror, Mads.

Julie flyttede sidste efterår ind hos sin kæreste på adressen Mosedalvej 2 i Valby, hvor Martin Jørgensen tidligere boede sammen med Mads. Deres naboer er Mads' og Martins forældre: Jane og Jacob Jørgensen.

Alexandras privatsekretær kan godt lide kold chardonnay-hvidvin. Hun læser Stieg Larssons romaner og lytter til Justin Timberlake, når hun er i hopla. Julie Vibe Michelsen har på Århus Universitet læst nordisk sprog og litteratur, og hun kan i dag kalde sig cand.mag.

Julie fik sin ilddåb som privatsekretær, da hun i sidste uge bistod Alexandra i at meddele pressen, at grevinden agtede at stemme ved folketingsvalget. Det blev senere ændret til, at Alexandra afstod fra at stemme.

Til daglig svarer Julie på de e-mails, der flyver ind i grevindens mailboks.

Læs mere i ugens SE og HØR

Sponsoreret indhold