Alexandra: Dårlig match

Kvinder med meget yngre eller meget ældre mænd risikerer at stille stilletterne tidligere end deres medsøstre

Kvinder med meget yngre eller meget ældre mænd risikerer at stille stilletterne tidligere end deres medsøstre

Foto: All Óver

Alexandra kommer formentlig til at dø i en yngre alder, end hvis hun havde holdt sig til sin oprindelige plan og var blevet sammen med Joachim. Der var nemlig knap 5 år mellem de 2.

Lige nu er hun dødeligt forelsket i Martin Jørgensen, og han er hele 14 år yngre end sin kone, og derfor kan forelskelsen rent faktisk få en dødelig udgang for grevinden.

En ny undersøgelse viser nemlig, at kvinder, som vælger betragteligt yngre eller ældre mænd, dør tidligere end deres medsøstre.

Hvis kvinden vælger en mand, der er 7-9 år yngre, øges risikoen for en tidlig død med 20 procent. Det tal bliver endnu værre, hvis kvinden vælger en ældre mand, hvor aldersforskellen er helt oppe på 15-17 år. Så er der 30 procents risiko for, at hun stiller træskoene for tidligt.

Alexandra er ikke den eneste kvinde med hang til kuvøseguf, der har noget at frygte. Skuespilleren Demi Moore har også fundet sig en ung sprød mand, og bakkesangerinden Dot er løbet med politikeren Morten Messerschmidt, hvor der er 22 års forskel.

Retfærdighed er der jo intet af i verden, for tallene forholder sig stik modsat for mænd. Jo yngre en brud, jo mindre risiko for en tidlig død. Hvorfor det er sådan, ja det har forskerne så ingen idé om.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close