Alexandra Burke: Gi' mig bad boys

- Vær jer selv. Sådan lyder Alexandra Burkes eneste råd til de danske X Factor-deltagere, hvis de gerne vil have succes

- Vær jer selv. Sådan lyder Alexandra Burkes eneste råd til de danske X Factor-deltagere, hvis de gerne vil have succes

Foto: Niels S. Andersen

Da X Factor rullede over skærmen i fredags, kunne deltagerne med egne øjne se, hvad en førsteplads i programmet kan føre til.

Engelske Alexandra Burke blev nemlig interviewet i liveshowet, og siden hun vandt den engelske udgave af det populære talentshow i 2008, har succesen været overvældende for den 21-årige skønhed.

En amerikansk pladekontrakt på ikke mindre end 26 millioner kroner, og en lukrativ reklameaftale med luksusbrandet Dolce & Gabbana, har på rekordtid placeret den ukendte poptøs på toppen af verden. Men fremgangen har ikke fået Alexandra Burke til at miste jordforbindelsen, og hun vælger stadig de forkerte kærester.

- Jeg elsker rå drenge, og det er mit helt store problem. De er charmerende og sexede i starten, men de forvandler sig hurtigt til at være nogle rigtige røvhuller, siger Alexandra Burke bramfrit.

Hun elsker fyre med tatoveringer og rockattitude. Desværre for den frække sangerinde, er det ikke altid, at kærligheden er gengældt - selv om det godt kan svært at forestille sig, når man ser ud som Burke.

- Det værste er, når de ikke ringer tilbage. Jeg håber dog 2010 bliver året, hvor jeg finder en sød kæreste, siger Alexandra Burke.


Alexandra Burkes debutalbum "Overcome" udkommer 22. februar

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close