Nyheder 4. februar 2004

ALEXANDRA: BALLETS DRONNING

Gallamiddage er altid et festligt syn. Alt, hvad der kan støves op af ordner, hænges på tøjet, herrerne kommer i nypresset pingvintøj, og damerne har opsat hår og de mest fantastiske kjoler. De kongelige var som altid prikken over i’et.

Alle havde da også glædet sig til at se, hvad Frederiks forlovede havde fået syet. Men selv om Mary har alle muligheder for at få kreeret kjoler af landets ypperste designere, havde hun valgt at genbruge sin kjole fra forlovelsesmiddagen. Ved den lejlighed havde Mary en stramt opsat frisure, mens hun denne gang havde valgt at lade de mørke lokker hænge løst ned over skuldrene. Så var der meget mere galla over prinsesse Alexandra. Hun var gåsehudssmuk, da hun med prins Joachim ved sin side ankom i sin elegante isblå kjole med diademet sat fast i det opsatte hår. Hun forstår at føre sig frem som en rigtig kongelig. Inde i Drabantsalen kunne de sammen med de 408 gæster fra regeringen, Folketinget og EU-parlamentet nyde kokken Rasmus Bo Bojesens buffet med lakseterrine, vildsvinekølle, andelevermousse, oksemørbrad, succeskage og profiteroles - selvfølgelig med vine fra Château de Caïx - og som underholdning havde hoffet valgt Eddie Skoller.

Sponsoreret indhold