Alexander Kølpin: Svigter sine ansatte

Alexander Kølpin og fruen foran det ene af deres 2 hoteller i Tisvildeleje

Alexander Kølpin og fruen foran det ene af deres 2 hoteller i Tisvildeleje

Foto: All Over

- Alexander Kølpin har ikke levet op til sine løfter. Vi fik at vide, at der var sat penge af til 2 års helårsdrift. Vi skulle overhovedet ikke tænke på pengene, de skulle nok være der, fortæller en tidligere ansat på et af Kølpins hoteller til Ekstra Bladet.

Men sandheden har vist sig at være en anden. Den tidligere balletdanser og nuværende hoteldirektør Alexander Kølpin og fru Sarah Zobel må indse, at deres ambitiøse planer med deres 2 hoteller i Tisvildeleje nu er kuldsejlet.

De har nemlig - imod forventning - været nødt til at lukke Tisvildeleje Strandhotel for vinteren, og personalet er enten blevet afskediget eller har selv sagt op.

Direktøren benægter løftebrud
Alexander Kølpin benægter, at han har lovet sine medarbejdere 2 års ansættelse.

- Jeg er af natur optimistisk og positiv, og jeg ville da være lykkelig, hvis det var muligt at beholde alle på strandhotellerne i vintermånederne. Det har ikke været muligt tidligere år, og er det desværre heller ikke i denne tid. Jeg kan jo ikke begynde at tage penge med på arbejde. Det er forretning, ikke filantropi, siger han til avisen.

Der var ellers fuld bevågenhed på jetsetparret, da de i 12 Kanal 4-udsendelser gik i gang med at renovere Tisvildeleje Strandhotel og Helenekilde Badehotel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close