Nyheder25. august 2009

Alexander Kølpin: Ren nepotisme

Drømmen om strandhotellerne udvikler sig til en farce, fordi danseren vælger vennerne frem for de professionelle
Kølpin foran hotellet Helenekilde i Tisvilde
Kølpin foran hotellet Helenekilde i Tisvilde
 Foto: Hanne Juul

Det er Alexander Kølpins far, som ejer Helenekilde og Tisvildeleje Strandhotel. Han har valgt sin søn som forpagter af de 2 velrenommerede badehoteller. Men sønnike er ikke tilfreds med hotellernes udseende, så nu river han alt ned indvendigt i onsdagens afsnit af "Halløj på Strandhotellet".

- Det er jo nye entreprenører, som ikke kender huset, så de kender jo ikke alle de små spidsfindigheder, fortæller en af hotellets ansatte.

I stedet for at bruge den entreprenør, hotellet har brugt i mange år, har Alexander valgt sin gode ven Nicolai til at genopbygge stedet.

- Jeg har lavet det her i 5 år, men er ikke uddannet byggeteknisk på nogen måde. Men min primære force er, at jeg ved, hvordan det skal se ud, når vi er færdige, og så er jeg ret kompromisløs, når det angår kvaliteten og den måde, vi arbejder på, fortæller Nicolai glad.

Det er dog også, inden det viser sig, at huset slet ikke er i så god stand, som de havde håbet på. Alexander og Nicolai må sande, at deres optimistiske planer om at renovere stedet på 3 uger slet ikke holder stik, til Jes Kølpins misfornøjelse.

- Jeg ved ikke, om det er optimalt planlagt. Det er det nok ikke, lyder Alexanders forklaring.

Sponsoreret indhold