Alexander Kølpin: Direktøren for det hele

For tiden må Sarah Zobel undvære sin mand lidt mere end normalt, han er nemlig blevet hoteldirektør

For tiden må Sarah Zobel undvære sin mand lidt mere end normalt, han er nemlig blevet hoteldirektør

Foto: All Over

Det er en gammel drøm, der er gået i opfyldelse for 43-årige Alexander Kølpin. Han er netop blevet ansat som hoteldirektør på Tisvilde Strandhotel og Helenekilde Badehotel, der begge ejes af farmand Jes Kølpin.

- Det er noget, jeg godt har kunnet tænke mig i mange år. Jeg har kigget på flere steder inde i København, men der var ikke rigtig noget, så jeg foreslog min far at træde til som direktør på hans hoteller. Og det, syntes han heldigvis, var en god idé, fortæller Alexander Kølpin til B.T.

I øjeblikket er den tidligere balletdanser i fuld sving med at sætte sig ind i alle de praktiske ting omkring sit nye job. Han bruger næsten alle sine vågne timer på sit nye kontor, og en arbejdsdag varer sjældent under 9 timer for den nyslåede direktør.

Men på trods af de mange timer, han lægger i det, er han ikke bange for at gå ned med stress - heller ikke selv om konen Sarah Zobel er lidt nervøs for sin mand.

- Min kone siger, at jeg skal passe på, men det her er den gode form for stress, og jeg er fuldstændig på toppen over det, forsikrer Alexander over for avisen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close