Nyheder5. oktober 2022

Alex Vanopslagh advarer: Hvis det sker, så er det slut med dig

Liberal Alliances leder var klar med en humoristisk video, da Mette Frederiksen udskrev valget
Alex Vanopslagh håber på at skaffe flere mandater til Liberal Alliance efter valget. Lige nu har partiet tre mandater, da Simon Emil Ammitzbøll-Bille meldte sig ud partiet i oktober 2019.
Alex Vanopslagh håber på at skaffe flere mandater til Liberal Alliance efter valget. Lige nu har partiet tre mandater, da Simon Emil Ammitzbøll-Bille meldte sig ud partiet i oktober 2019.
 Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

- Prøvathørher, søde ven:

- Hvis jeg ryger ud af Folketing, hvis det er slut med Liberal Alliance, så er det også slut mede de her Alex-Alex-videoer og så er det slut med dig.

Sådan lyder det fra Alex Vanopslagh til .. Alex Vanopslagh.

Politikeren har endnu engang postet en video på sin Twitter-profil, hvor han fører en samtale med sig selv om, hvad der nu er på den politiske dagsorden.

I dag er det ikke overraskende folketingsvalget, der netop er udskrevet.

Mens at den ene Alex – lad os kalde ham Alex 1 - er glad og klar til valgkampen, er Alex 2 mere pessimistisk og tror ikke, at Liberal Alliance klarer cuttet til valget.

Videoen er ikke helt uden humor, da Vanopslag – altså Alex 2 – både får nævnt politikerens våde tur på Toga Vinstue, hans billede med pistoler og hans sygdomsforløb, hvor han gik ned med stress.

Uden at spoile slutningen på videoen, bliver Alex og Alex dog enige om en ting.

Se videoen, der sparker valgkampen i gang hos Liberal Alliance.

Sponsoreret indhold