Nyheder23. maj 2008

ALEX: SNUPPER ANISTON

Den danske popsanger ville nappe ”Venner”-stjernen med på en øde ø, hvis han havde frit valg på alle hylder
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/alexoganistonstort-jpg.jpg

29-årige Alex Ambrose, som i øjeblikket hitter med sangen "Hvad nu hvis", er ikke et sekund i tvivl om, hvilken kvinde han helst ville strande på en øde ø med.

- Jennifer Aniston - for at se, hvordan hun er. Hun er flot, men virker også charmerende, og som om hun har lidt humor, siger Alex til ALT for damerne.

Den danske sanger kommer dog nok til at kigge langt efter den eftertragtede skuespiller - hun er nemlig dybt forelsket i John Mayer. Og forelskelse kender Alex alt til. Faktisk beskriver han sin forelskelse i ekskæresten Ibi Støving som det mest romantiske øjeblik i sit liv.

- Det var, da jeg var i Mexico for at lave musikvideo til "Paradise Hotel". Jeg mødte Ibi Støving, og blev forelsket under nogle vilde forhold og flotte omgivelser. Hele den rejse var virkelig noget stort, husker sangeren.

I dag er parret for længst gået fra hinanden. Alex bor for tiden alene på Østerbro i København, mens Ibi netop har født en lille pige, som hun har fået med fodboldspilleren Tobias Grahn, som hun bor sammen med i Berlin.

Sponsoreret indhold