Nyheder30. maj 2016

Alex optrapper krigen mod Martin: Prinserne taget som gidsler

Grevinde Alexandra bruger nu aktivt sine drenge i kampen mod eksmanden, som fortæller, at han stadig elsker Nikolai og Felix.

Alex, Martin og prinserne

- Mine drenge har én far. De har altid haft én far.

Grevinde Alexandra tager i den grad bladet fra munden, når hun i BT beskriver sit forhold til eksmanden Martin Jørgensen.

I otte år var fotografen fra Valby stedfar til prinsebrødrene Nikolai, 16, og Felix, 13, men efter bruddet med Martin har Alex sat en effektiv stopper for ethvert samkvem mellem det før så tætte trekløver.

– Det er noget, jeg ikke tror, de har lyst til, svarer grevinden på spørgsmålet, om prinserne selv ønsker at se Martin Jørgensen.

Hun har dermed taget beslutningen for sine sønner og tildelt dem en hovedrolle i skilsmissekrigen.

– Den slags konflikt mellem to voksne smitter af på børnene. De bliver jo taget som gidsler i sådan en situation. Det gør børn altid, når forældre går fra hinanden. Man kan ikke holde børn skadesløse i sådan en situation, fastslår børnepsykolog Birgit Bruun, som understreger, at hun udtaler sig generelt om børn og skilsmissser.

Alexandras optrapning af dramaet har i den grad ramt 38-årige Martin Jørgensen på et ømt punkt, foræller han selv til Billed-Bladet.

– Jeg synes, det er forkert og upassende at diskutere i det offentlige rum – særligt fordi der er involveret to børn, som jeg elsker over alt i denne verden, siger han i forlængelse af sin tidligere udtalelse til SE og HØR:

– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg desværre ikke ser noget til dem. Det er da hårdt, når jeg har haft så meget med dem at gøre, lød det her i bladet fra en slukøret Martin Jørgensen. Den tidligere papfar står da også i en næsten umulig situation, medmindre prinserne på et tidspunkt gør oprør mod deres mors beslutning. – Det er ham, der har et problem, fordi han savner de unger, og det kan man ikke hjælpe ham med. Han har ingen rettigheder. Hun (Alex, red.) har muligheden for at skære ham væk, siger børnepsykolog Birgit Bruun. Hongkong-kineserens jernhårde taktik i kampen mod sin eksmand har da også fået flere meningsdannere op af stolen.
– Han har haft kontakt til børnene i det daglige. Og bare fordi der sker et brud, betyder det jo ikke, at han holder op med at elske dem, eller at de holder op med at elske ham. Det er jo tydeligt, at hun er fuldstændig røvbitter over deres brud, og så under hun ikke sine egne sønner at have kontakt til deres stedfar. Det er jo det, det handler om, skriver Berlingskedebattøren Anne Sophia Hermansen på Facebook. Også takt og tone-eksperten Inge Correll mener, at Alex denne gang er gået over stregen i sin iver efter at ramme sin eksmand. – Jeg tænkte, at den er helt gal, og specielt når hun er mor til de to prinser. Det er en gang misforstået selvpromovering, siger Inge Correll til Ekstra Bladet.
https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_93.png

Sponsoreret indhold