Nyheder8. maj 2015

Alex Nyborg Madsen efterlyser ærligt ægtepar

Radioværten vil give dusør til par, der fandt hans pung med 2.000 kroner
Alex Nyborg Madsen vil gerne give det ærlige ægtepar en findeløn.
Alex Nyborg Madsen vil gerne give det ærlige ægtepar en findeløn.
 Foto: Claus PoulsenDe fleste har prøvet, hvor møgirriterende det er at miste sin pung.

Indimellem sker det dog, at den tabte tegnebog bliver fundet af ærlige mennesker, der oven i købet gør sig den ulejlighed at returnere pungen til sin ejermand.

Det skete forleden for radiovært Alex Nyborg Madsen, da han var på indkøbstur i Frederiksværk nord for København. Det fortæller han selv på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Alex Nyborg Madsen svinger pisken over datteren

Efter at have brugt flere minutter på at lede efter den forsvundne pung og bande sig selv langt væk for sin uforsigtighed, besluttede Alex Nyborg Madsen at prøve noget, han selv anså som fuldstændig formålsløst.

- Jeg gik ind til kiosken for at stille det formålsløse spørgsmål, om de havde fået indleveret en pung.

- Og så stod de der, det modne ægtepar, og jeg fornemmede, at de talte om, hvordan man skulle få telefonkontakt til et menneske, der havde tabt en pung. De havde lige afleveret den i kiosken.

- Så så man lige mig - i joggingrør og en forvasket, smånusset skjorte - kramme et vildtfremmed, modent ægtepar foran kiosken i Kvickly, skriver han.

Den begejstrede radiovært blev ikke mindst glad for at opdage, at pungen, som ud over diverse hævekort desuden indeholdt to tusind kroner i kontanter, havde alt indhold intakt.

- Nu er jeg så hjemme igen med dårlig samvittighed. Midt i min glade befippelse udtrykte jeg min tak mange gange, men jeg glemte alt om findeløn eller det, der ligner.

- Så hvis I læser med her - eller hvis andre, der kender de søde mennesker, hører dem fortælle om denne oplevelse, så giv lyd. Jeg skylder så meget tre flasker god rødvin, skriver han.

Se hele Alex Nyborg Madsens opslag om episoden her.

Sponsoreret indhold