Alex fra "Talent 09": Tænder på danske kvinder

Han vrider sin krop, smider tøjet og spyr ild. Mon ikke en del kvindelige seere spærrede øjnene op i fredags i "Talent 09"? For når Alessandro Starita, eller Alex the Great, som han kalder sig, går på scenen, er det ikke bare almindelig strip.

- Det er et show. Det er underholdning, fortæller han på engelsk blandet med nogle få danske gloser. Han er godt klar over, at nogle af de kvindelige seere måske forestiller sig, hvordan det ville se ud, hvis han også smed de sidste stumper tøj, men han griner bare.

33 år og single

- Jeg håber, de ser en god film for deres indre, smiler han. Men hvis en kvinde vil gøre sig håb om at imponere den 33-årige single, skal hun kunne mere end bare se godt ud. Og det skal - bare for en god ordens skyld - nævnes, at den flotte stripper er 33 og ikke 43 år, som SE og HØR ved en fejl kom til at skrive i bladet i denne uge.

Glad for Danmark

Han er oprindelig fra Napoli, hvor han ud over sin regnskabsuddannelse også har arbejdet som model, filmstatist og danser. Han har rejst meget de sidste mange år med sine shows, og for 8-9 år siden havnede han i Danmark. Og her har han været siden.

- Jeg elsker alt ved det her land undtagen vejret, griner han.
Lige nu har Alex meget travlt med sine stripshows, men han er klar over, at han ikke kan leve af at strippe altid. Der kommer en dag, hvor han må finde på noget andet.

- Jeg håber, at det bliver noget med koreografi eller scenografi, for det er jeg ret god til, fortæller han.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close