Nyheder19. oktober 2023

Aldrig sket før: 350 beboere i villakvarter bliver spærret inde

Omkring 350 beboere i et villakvarter ved Kolding Fjord bliver spærret inde i deres hjem fra fredag morgen klokken 05 og frem til lørdag morgen klokken 08 på grund af stormflodens vandmasser
Rebæk. Foto: Søren Gylling
Kommunen afspærrer den eneste adgangsvej ind til 350 villaer, der ligger i villakvarteret Rebæk på sydsiden af Kolding Fjord.
 Foto: Ritzau Scanpix/Søren Gylling

LÆS OGSÅ: Voldsomt uvejr rammer Danmark: Få sidste nyt her

I Kolding Kommune tager man nu drastiske metoder i brug på grund af de voldsomme vandmasser, der forventes at komme i løbet af de næste 24-48 timer.

Derfor har kommunen nu afspærret den eneste adgangsvej ind til 350 villaer, der ligger i villakvarteret Rebæk på sydsiden af Kolding Fjord.

Det skriver JydskeVestkysten.

Helt konkret afspærrer man vejen Stranden, der fører ind til området, fra klokken 05 fredag morgen og frem til lørdag morgen klokken 08.

- Der er kun én vej ind og ud ad Rebæk, og vi kan ikke sikre området med watertubes, forklarer krisestabs- og anlægs- og driftschef Mads Astrup ved Kolding Kommune, til JydskeVestkysten.

Beboerne skal dog ikke frygte at være komplet isolerede.

Kolding Kommune har nemlig rekrutteret fire store militærkøretøjer, der kan forcere det voldsomme vejr, hvis det skulle blive nødvendigt.

Kolding Kommune informerer de berørte Rebæk-borgere om indespærringen via e-boks.

Sponsoreret indhold