Nyheder18. februar 2022

Aldrig set før: Ny “Victoria’s Secret” model har Downs syndrom

For Sofia Jirau har det altid været en drøm at stå model for undertøjsbrandet Victoria’s Secret, og nu skriver hun historie.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vs_sofia_jirau.png
 Foto: Instagram / Sofia Jirau

Som den første model med Downs syndrom skrev 24-årige Sofia Jirau historie, da hun på valentinsdag stod model for Victoria’s Secret i kampagnen “Love Cloud Collection”.

Nyheden har hun delt på Instagram, hvor hun står model for undertøjsbrandet.

- Jeg drømte om at gøre det en dag, jeg arbejdede for det, og i dag gik drømmen i opfyldelse, skriver hun under opslaget på sin Instagram, hvor hun afslører den hemmelighed, hun har holdt på indtil nu.

Artiklen fortsætter under opslaget …

Sofia Jirau begyndte sin modelkarriere i 2019. Det skriver Sky News.

Og man må sige, at det er gået stærkt siden da.

I 2020 debuterede hun til New York Fashion Week og har siden kæmpet for at vise mulighederne for personer med Downs syndrom.

Og med den nye titel som model for Victoria’s Secret må man sige, at hun er godt på vej med at nå sit mål.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/sofia_jirau_instagram.png

Foto: Instagram / Sofia Jirau

- Tak Victoria’s Secret for at se mig som en model, der har #ingenbegrænsninger og for at gøre mig en del af den inkluderende “Love Cloud Collection”-kampagne, skriver hun på Instagram.

Den nye kampagne er en del af en rebranding af Victoria’s Secret. Sidste år offentliggjorde undertøjsbrandet nemlig, at man ville distancere sig fra de såkaldte “Victoria’s Secret angels”, som brandet ellers er kendt for.

Sponsoreret indhold