Alanis Morissette: Mange engangsknald

Den 34-årige sanger var fuldstændig knust, da forlovelsen med skuespilleren Ryan Reynolds - som i dag er forlovet med Scarlett Johansson - endte i februar sidste år (2007).

Det tog hende flere måneder, før hun overhovedet prøvede på at komme sig over det. Men så fandt hun også sin helt egen opskrift på det; "masser af dates" og "masser af sex".

Sangeren, der rå-hittede i 1990'erne, lavede en aftale med sig selv om, at hun ikke måtte indlede et seriøst forhold til en mand i mindst 12 måneder efter bruddet med skuespilleren, som hun havde været forlovet med i tre år.

Hun afslører dog, at hun virkelig nød at være tilbage på kødmarkedet, fordi det betød, at hun kunne have sex med forskellige mænd, uden at binde sig til nogen af dem.

- Løse forhold hjalp mig med at kurere min afhængighed af kærlighed, siger sangeren, der igen har fundet sig en fast kæreste.

- Gennem hele mit liv har jeg været i lange monogame forhold. Jeg blev nødt til at bryde det mønster ved ikke at tillade mig selv at have en kæreste i et helt år. Jeg har ikke levet i cølibat. Jeg har haft mange dates og meget sex, men jeg har ikke skubbet på for at forvandle en date til et forhold. Det har været en stor ting for mig, siger ærlige Alanis Morissette til Contact Music.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close