Nyheder 9. maj 2018

Morten syg i længere periode: Akut indlagt på hospitalet

Morten Jensen, kendt fra TV-programmerne "Morten og Peter", døde efter længere tids sygdom, oplyser hans familie
Foto: All Over Press

Et solskinsrigt Danmark er i dag blevet ramt af sørgelige nyheder: TV-darlingen Morten Jensen, kendt fra programmerne "Morten og Peter" er død. Han blev 41 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Leder af støtte- og aktivitetscenter Ringsted, Reinhold Schæfer, udtaler sig efter samtykke med Mortens Jensens familie til BT.

- Jeg har talt med familien, som fortæller, at de ønsker "bare" at være familie nu. Men de er bevidst om, at Morten betød noget for andre, siger Reinhold Schæfer til BT.

Morten Jensen havde været syg igennem en længere periode, men han døde pludseligt, fortæller den kommunale institutionsleder.

- Han fik pludselig forværring og blev indlagt akut i den konkrete situation, oplyser den kommunale institutionsleder.

Reinhold Schæfer fortæller, at Morten Jensen vil blive savnet.

- Han vil blive savnet af sine venner for hvem, han betød en hel del. Det særlige ved Morten var hans humor og livlige tilgang til sin omverden, institutionslederen til BT.

Det var Klub Svanen, som var et sted, hvor Morten boede, der skrev den triste nyhed om, at Morten Jensen var gået bort.

SE og HØR har fået det triste dødsfald bekræftet.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Selvom solen står højt på himlen, er i dag alligevel en sorgens dag. Vores allesammens Morten Jensen er nemlig taget videre til den anden side, efter længere tids op- og nedture med sygdom. I dag sender vi alle vores tanker og masser af kærlighed afsted til Mortens familie og venner. Morten vil af Klub Svanen blive husket som en drillepind, der altid spredte godt humør omkring sig - og vi kommer alle sammen til at savne Morten og hans utrolig varme væsen, skriver klubben på Facebook.

Sponsoreret indhold