Nyheder15. oktober 2016

"Vild med dans": Aftenens op- og nedture

Slowfox, quickstep og en 65 års fødselsdag fyldte ”Vild med Dans”-studiet fredag aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled-1_5.jpg
 Foto: All Over

”Vild med Dans” bød her til aften på flot slowfox og skøn quickstep.

Men det blev samtidig også aftenen, hvor vi måtte sige farvel til Kirsten Siggaard.

Det startede flot ud med Laura og Michael, der dansede en fremragende slowfox til sangen ”Lost boy” af Ruth B. Parret fik god ros med fra dommerne, men det var ikke nok til at slå deres resultat fra sidste uge.

Derfor scorede parret endnu en gang 23 point for deres dans.

Allerede inden ”Vild med dans” startede her til aften var der drama i luften. Lene Beier havde nemlig fået en fibersprængning i løbet af dagen, og den havde medført, at hun ikke kunne være med til aftenens generalprøve.

Lene og Frederik kom dog på gulvet i deres quickstep. Trods skaden tidligere på dagen formåede parret dog at slå deres egen rekord. De fik nemlig 15 point for deres dans.

Da det blev tid til, at Kirsten og Thomas skulle på dansegulvet, så var det til en sang, som sangeren kendte godt. ”Lige der hvor hjertet slår” var Kirsten nemlig blevet tilbudt at synge i ”Melodi Grand Prix”.

Men selvom Kirsten kendte sangen, så blev det ikke den store pointsluger hos dommerne. 17 point blev det til for parret.

Mille og Mads brillerede igen i denne uge og fik aftenens næsthøjeste point. 24 af slagsen blev det til.

Da femte par gik på gulvet var det et tidspunkt, som de fleste piger hjemme i stuerne formentlig havde ventet på. Christopher var nemlig kommet forbi for at synge sin nye single, mens Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard dansede en skøn slowfox.

Sarah og Morten scorede aftenens højeste karakterer fra dommerne, der gav dem hele 30 point. Det var også første gang i sæsonen, at der blev delt et 8-tal ud.

I en skøn charlestoninspireret dans indtog Mathias Käki og Mille Funk dansegulvet. Det skønne par dansede sig til flotte 21 point.

Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltke fik også danset til en rigtig kærlighedssang, da de gik på gulvet til Justin Biebers ”Love Yourself”. 21 point blev det til, samme pointtal som Mathias og Mille havde fået.

Med masser af familie i studiet havde Julie Berthelsen god opbakning med, da hun og partneren Marc Christensen gik på gulvet og dansede deres quickstep. Et kjolekiks fik både publikum og dommere helt op på stikkerne, men heldigvis dansede Julie bare igennem det. Det udløste parrets højeste pointtal i sæsonen indtil videre, da de fik hele 24 point.

Da det var tid til at omdans var det Laura Bach og Michael Olesen og Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen, der trak de korteste strå.

Efter to meget smukke omdanse blev det dog farvel til Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen.

Se alle billederne fra aftenens "Vild med Dans" herunder

Vild med dans 14102016

null

Sponsoreret indhold