Afsløring! Stjernespækket storfilm indtager København

Ben Kingsley i \

Ben Kingsley i "Schindlers liste". Nu medvirker han i "Backstabbing for Beginners"

All over

I 2015 blev København indtaget af Hollywood, da flere scener i "Den danske pige" blev optaget i Nyhavn, Nyboder og omkring Børsen. I 2016 bliver den danske hovedstad endnu engang centrum for optagelserne til en potentiel storfilm med flere udenlandske filmstjerne.

- The Danish Girl, Wallander, Broen III. Copenhagen Film Funds investeringer har over de seneste tre år trukket et imponerende repertoire af internationale produktioner til Sjælland med henblik på vækst- og jobskabelse.

Nu byder sig en ny, stor mulighed. ”Backstabbing for Beginners” er de danske produktionsselskabers Creative Alliances og Parts & Labor DK’s nye thriller, skrevet og instrueret af Per Fly. Copenhagen Film Fund har netop investeret tre millioner kroner i filmen, hvilket medfører, at store dele af produktionen bliver lagt i København og omegn.

Filmens samlede budget på 58 millioner kroner er foruden fonden finansieret af Det Danske Filminstitut og aktører i norden, USA og Canada, lyder det i en netop offentliggjort pressemeddelse.

Og det er ikke hvem som helst, som du kan rende ind i i København. Ben Kingsley, kendt fra "Schindlers liste" og "Gandhi" spiller hovedrollen, men instruktøren er dansk.

- Det er vigtigt for mig, at vi kommer til København og optager dele af filmen. Selvom skuespillerne taler engelsk og ”Backstabbing for Beginners” er en international historie om korruption, er det vigtigt for mig, at et dansk publikum kan relatere til og har lyst til at se filmen. Det er mit udgangspunkt. Det har kunnet lade sig gøre på grund af Copenhagen Film Fund, fortæller Per Fly.

Se galleri fra da "Den danske pige" blev filmen i Danmark":

Eddie Redmayne i København

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close