Afsløring: Nyt "Vild med dans"-par

Se herunder, hvem der bl.a. skal svinge stængerne fra den 13. september

Se herunder, hvem der bl.a. skal svinge stængerne fra den 13. september

Foto: All OverEn scenevant og stanglækker skuespillerspirrevip.

Og en storsmilende, småtudende og sambavridende stjernedanser.

Seoghør.dk kan nu løfte sløret for et af årets nye par i jubilæumssæsonen af "Vild med dans".

Det bliver således til et gensyn med vinderen af den allerførste dansedyst i 2004, når Thomas Evers Poulsen atter springer på TV2's parketgulv på Amager.

Her skal han svinge rundt med den 30-årige skuespillerbabe Mathilde Norholt.

Allan Simonsen: Med i "Vild med dans"

Flere medier har bragt den smukke brunette i spil som en af årets nydansere, men først nu er konstellationen på plads og det nye par tager bladet fra munden.

- Jeg kan mærke, at Thomas er et meget sødt og tålmodigt menneske, der har let til smil. Jeg glæder mig til at se, hvor langt han kan skubbe mig, for han har min fulde tillid, siger Mathilde Norholt til seoghør.dk.

- Jeg tror, man kan forvente en ærlig, forventningsfuld og ambitiøs Mathilde. Nu hvor jeg har sagt ja, vil jeg da også gerne gå hele vejen og vinde!

Udover Mathilde og Thomas har TV2 selv røbet tre af årets cha cha cha- og tangodebutanter.

Mette Blomsterberg deltager også

Fodboldarvingen Mads Laudrup skal sætte fødderne rigtigt uden at tackle Claudia Rex, mens DR's konditordronning Mette Blomsterberg bytter kagerne ud med Michael Olesen og endelig byder den 60-årige fodboldlegende Allan Simonsen debutanten Sofie Kruse op til dans.

Derudover føjer Ekstra Bladet i dag, tirsdag, flere navne til det nye dansehold.

Musicalskønheden Maria Lucia, dj og radiohipster Le Gammeltoft, "Anna Pihl"-adonisen Claes Bang, "Hvidstengruppen"-stjerneskuddet Thomas Ernst, bordtennisbaben Mie Skov og selveste "Rejseholdet"s Ingrid Dahl alias Charlotte Fich skal således alle stavre rundt i hele nationens dansemanege, når TV2 på ulykkesdatoen fredag den 13. september skyder jubelsæsonen i gang.


Sidste efterår dannede "Vild med dans"-veteranen Thomas Evers par med golfbaben Monica Vestergaard... (Foto: All Over)


...men i år får den 30-årige skuespillerskønhed Mathilde Norholt glæden af den erfarne dansemus (Foto: All Over)Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close